Over Ons

Den Ouden tegel is niet zomaar een tegelwinkel.

Onze tegelcollectie is stijlvol, authentiek en kwalitatief hoogstaand. Dankzij de begeleiding door onze vakmensen vinden we samen met jou de perfecte patroontegel voor je vloer of wand. Kom naar onze showroom en beleef een unieke ervaring!

Wie zijn we

Wij zijn Bert & Valerie. Tijdens een renovatie werden we helemaal verliefd op cementtegels. We zochten en vonden ons eigen authentieke assortiment uiteindelijk in Vietnam. Onze passie voor tegels is sindsdien enkel gegroeid.

De grootste tegelshop met de strafste service

Bij Den Ouden Tegel vindt u geen saaie standaard tegels. U kiest uw nieuwe vloer uit meer dan 1.000 patronen in 78 kleurschakeringen. Dat is het grootste aanbod van authentieke cementtegels.

Onze medewerkers hebben heel wat ervaring en kennis opgebouwd. Zij kunnen u dan ook feilloos begeleiden in uw keuze. Zo bent u zeker dat het eindresultaat perfect aansluit met uw interieur.

U krijgt eerlijk advies in een vertrouwensvolle sfeer. Zo kan u in alle rust de juiste keuze maken voor de blikvanger van uw woning.

Uniek in België
  • Meer dan 1000 patronen
  • Authentieke en moderne ontwerpen
  • Grootste collectie van Europa
3D plan
  • Volledig en accuraat legplan
  • Gratis en zonder verplichting

Uw toekomstige vloer in 3D

met volledig accuraat legplan

Het is moeilijk te beslissen als je het volledige plaatje niet kan zien. Op basis van de afmetingen kunnen we in ons exclusief 3D programma een gedetailleerd ontwerp uitwerken. Zo krijg je een realistisch beeld van het eindresultaat.

Bovendien verzorgt het programma een volledig en accuraat legplan. Zo ken je het exact aantal tegels dat je nodig hebt en waar ze versneden moeten worden. Je bespaart tijd en kosten en bovendien is de kans op menselijke rekenfouten onbestaand. Minder werk en een mooier eindresultaat. Daar tekenen we voor!

“Bij de nieuwbouw van onze toekomstige woning, viel onze keuze op de cementtegels van deze leverancier. We hebben zelden zo'n klantvriendelijke partij ervaren die zo veel tijd stopt in het creëren van onze perfecte vloer! Elke aanpassing wordt door ze opgepakt en met veel geduld begeleid. Complimenten en een aanrader voor iedereen!!”

Dirk-Jan Rombouts, Facebook

“Deze mooie kleurrijke tegels zijn ideaal voor een mooie retro keuken, gang of voor een leuk accent in je woning naar boven te halen! Eveneens voor een prachtige moderne woning zijn deze tegels geschikt. Bezoek gerust eens de winkel en laat je inspiratie de vrije loop”

Julie van Gils, Facebook

“Een schitterende winkel met een heel mooi aanbod aantrekkelijk gepresenteerd. Dat met een vlotte service , professionele hulp bij het ontwerp. We zijn erg tevreden klanten.”

Frank Wouters, Facebook

“Als je uw keuze hier niet vindt, vind je ze nergens. Een prachtige zaak, zeer goede service en oog voor detail.”

Valerie, Google

Hoe kunnen wij u helpen?

Bel ons

Van maandag tot vrijdag tussen 10u en 18u
In het weekend en op feestdagen tussen 11u en 17u

+32 3 326 54 64

Bezoek ons

Kom onze collectie ontdekken in één van onze showrooms. Bespreek uw plannen met ons team.

Bekijk onze locaties

Mail ons

Een vraag of opmerking? Stuur ons gerust een mail, wij beantwoorden deze met veel plezier!

info@denoudentegel.be